Hivatali ügyek azaz a valóság!

A megyei Munkaügyi Ellenőrzési Osztályoktól bekért kérdésekre vonatkozóan eddig sajnos nem sok sikerrel jártam mivel az eddig beérkező válaszlevelek de különösképp a Pest Megyei Kormányhivatal - Érdi Járási Hivatalától érkező válaszlevél tartalma teszi nyilvánvalóvá, hogy ez az ügy több mint egyszerű szójáték az alábbi indoklás alapján is:

A tájékoztatás kérés vizsgálata során megállapítást nyert, hogy az abban foglaltak a mindennapi jogértelmezésen túlmutatnak illetve országos jelentőségűek, ezért a munkaügyi hatóság a tájékoztatás kérését megválaszolásra tovább küldte a Nemzetgazdasági Minisztérium Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztályához.

Ebből adódóan még nem döntöttem el, hogy érdemleges lenne -e a megyei hivatalok leveleit publikálni hisz a kérdésekre a konkrét választ úgyis a Nemzetgazdasági Minisztérium fogja megadni. Legalábbis bízok abban, hogy a jelentősége okán pontos választ fogok kapni és nem valamiféle sablonos válaszlevél érkezik majd idővel a hivataltól. De azért egy szavazást indítok az oldalon, hogy lássuk az olvasók mire kíváncsiak

Addig is és különösképp december 24. okán Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak és volt kollégámnak!

24post.png